HOUSE

Navnet Island Brygge, eller Bryggen, som det ofte hedder i folkemunde, har ikke altid været et sted for store virksomheder, fritidshygge & kulturliv, og siden årtusindeskiftet har Bryggen gennemgået en kæmpe fornyelse, og store virksomheder som Deloitte, Kommunernes Landsforening, og HK er i dag at finde,  blandt beboelsesbygninger på Bryggen.

Dels som location i  “Olsens Bandens sidste Bedrifter” fra 1974, hvor Børge får Knippelsbro til at gå op, og i den 7. film “Olsen Banden på sporet” hvor det er Langebro der er afbilledet.

Hvem husker ikke de klassiske scener hvor hele Olsen Banden nærmest hopper derudaf til temasangen, skrevet af Bent Fabricius Bjerre, hvor selve bagtæppet oftest er Enghave Brygge eller Islands Brygge.

Så huset IB4 på Islands Brygge 4, emmer af historie og god Dansk tradition, hvilket betyder, at dit forretningsmøde får et personligt præg, hvad enten dit behov er et heldagsmøde, hvor I ganske uforstyrret kan sidde op til 18 personer, og samtidig nyde en god dansk frokost – eller de 4 årlige bestyrelsesmøder hvor ønsket er, at afslutte med en 3 retters og dertilhørende gode franske vine til leverandørpris.

Huset på Islands Brygge 4 – deraf navnet IB4 – har netop gennemgået en total renovering med respekt for den oprindelige bygning.

Ingeniør Rasmus Storgaard og Kjeld Pedersen, erhvervs ejendomsmægler for RED – har tænkt mange tanker med økonomimanden John Olsen og drukket god bourgogne med developer og projektudvikler Allan Wind og tidligere Keops direktør Jan Mølhave, hvorfor IB4’s mødelokaler netop er døbt Storgaard, Pedersen, Olsen, Wind & Mølhave.

© Copyright - IB4 / design: dbyk.dk