DINING

Uanset om der er tale om et møde eller et privat selskab, er det den samme person som har haft den indledende kontakt, der efterfølgende tager hånd om gæsten.

Vi ønsker nemlig nærvær og personlighed.

Filosofien i vores køkken er ret enkel. De ønsker at lave alt fra bunden og de ønsker at arbejde med de bedste råvarer – som så vidt muligt er økologiske.

Menuen skifter efter årstiden, og dette sikrer dig, at du altid får en frisk og  delikat sammensat oplevelse, idet kokkene har frie hænder.

Vi skræddersyer din aften efter behov, hvor du har din egen personlige tjener og et lækkert udvalg af vine fra Kjær & Sommerfeldt.

Dette giver muligheder for f.eks bestyrelsesmøder, mindre private sammenkomster, pokeraftener, foredrag etc.

Private dining muligt med både jule menu og a´la carte menu”

ÅRETS JULEMENU

Gravad laks med rævesauce samt dild
And med grønkål, rødbede samt timian
Braisseret svinekæbe med kartoffelmos, selleri og æble
Tarte tartin med karamel og marscarpone

4 retter kr 425,-

Tilkøb af 5 forskellige oste med tilbehør til kr 100,- pr gæst

Kan bestilles fra 15/11 til 18/12

© Copyright - IB4 / design: dbyk.dk